Süskind - vanaf 19 januari in de bioscoop
07-07-2009

Vervolg voor succesvolle Brabantse dramaserie

Goed nieuws voor de fans van Wolfseinde! Dé dramaserie van Brabant krijgt, wegens groot
succes, volgend jaar een splinternieuw vervolg op Omroep Brabant TV.

Het lichaam van Danny werd gevonden in het kanaal dat Wolfseinde en Rooijdonck scheidt… Zo begon in december 2008 de dramaserie Wolfseinde met de Brabantse Tanja Jess in de hoofdrol. Met de week nam de spanning toe. Iedereen was even verdacht en vele onverklaarbare verschijnselen hielden de gemoederen lange tijd behoorlijk bezig. Niet alleen in de serie zelf, maar in heel Brabant wel te verstaan, aangezien er wekelijks maar liefst 350.000 mensen aan de buis gekluisterd zaten tijdens de uitzendingen van dé dramaserie van Brabant.

Logisch dus, dat dit succesverhaal volgend seizoen een spannend vervolg gaat krijgen. Vanaf begin 2010 zal Omroep Brabant TV het tweede seizoen van Wolfseinde gaan uitzenden, uiteraard weer met Tanja Jess, Jennifer Welts, Rixt Leddy, Mike Weerts, Marlous Dirks, Helen Juurlink, Ad van kempen, Guus Dam, Guido Pollemans, Daan van Dijsseldonck en vele anderen.

Met de komst van aantrekkelijke dokter Benjamin in Wolfseinde barsten de roddels los: wie is die beeldschone vrouw die bij hem in huis woont, wat zijn haar bedoelingen? Waarom vermijdt Monique de nieuwe inwoner van haar gemeente? Wat zoeken de mannen in witte pakken die Koosje zag lopen bij het kanaal? Meer gevaarlijke geheimen en vragen verstoren
het kalme leven in ons geliefde Brabantse dorp in de tweede, spannende serie Wolfseinde.

Aram van de Rest en Merlijn Passier regisseren dit tweede seizoen van Wolfseinde. Schrijvers Patricia van Mierlo, Manon Spierenburg en Robert Jan Overeem nemen het spannende plot voor hun rekening en de productie is wederom in handen van Fu Works en IDTV Film. Zij waren samen al eerder verantwoordelijk voor Spion van Oranje, Alles is Liefde en Zwartboek.

Het tweede seizoen van Wolfeinde wordt uitgezonden vanaf begin 2010 op Omroep Brabant
TV.