Süskind - vanaf 19 januari in de bioscoop
10-10-2006

Start opnamen Alles is Liefde

PERSBERICHT

Amsterdam, 10 oktober 2006

START OPNAMEN NIEUWE NEDERLANDSE FILM ‘ALLES IS LIEFDE’
Sterrencast in romantische comedy van Kim van Kooten

Vandaag zijn de opnamen begonnen van de speelfilm ‘Alles is Liefde’, een romantische comedy over de liefde in al haar facetten, geschreven door Kim van Kooten naar verhalen van castingdirector Job Gosschalk. De film wordt geregisseerd door Joram Lürsen (Vuurzee, In Oranje) en geproduceerd door Motel Films (Zwartboek, Phileine zegt Sorry) in coproductie met de VARA.


In ‘Alles is Liefde’ komen de meest uiteenlopende liefdesverhalen voor waarbij de vele hoofdpersonen door het lot onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een film over vaders, dochters, moeders, zonen, mannen, vrouwen en dat in alle denkbare combinaties. Want liefde is overal. En we willen het allemaal.
Maar liefde is als Sinterklaas: je moet erin geloven.

De sterrencast bestaat uit Gouden Kalf winnares Carice van Houten, Michiel Romeyn, Thomas Acda, Anneke Blok, Jeroen Spitzenberger, Wendy van Dijk, Peter Paul Muller, Daan Schuurmans, Paul de Leeuw, Lies Visschedijk, Chantal Janzen, Valerio Zeno, Eric Schneider, Marc-Marie Huybrechts, Lineke Rijxman, Viggo Waas en René van het Hof.


De opnamen vinden plaats van 10 oktober tot eind december 2006.
In het najaar van 2007 wordt de film uitgebracht door A-Film Distribution.