Süskind - vanaf 19 januari in de bioscoop
17-12-2012

Post Productie Project van Fu Works en Filmmore voor in Indonesië gehonoreerd

Het Private Sector Investeringsprogramma van het Ministerie van Ontwikkelingssamenwerking is een subsidieprogramma gericht op de ondersteuning van vernieuwende projecten in ontwikkelingslanden om economische groei, werkgelegenheid en inkomen te genereren. PSI financiert 50% van de investeringen en de training van personeel. De overige kosten moeten worden gedekt door de projectpartners. 

San Fu Maltha van Fu Works Productions en Ben Willems van Filmmore zullen samen met hun Indonesische partner Christian Sugiarto van Capsquare Asia een nieuw bedrijf opzetten voor de  hoogwaardige afwerking van Aziatische, Amerikaanse en Europese speelfilms. Complete, moderne post productie faciliteiten zijn momenteel niet beschikbaar in Indonesië en Indonesische speelfilms worden vaak in Thailand of elders afgewerkt.

In het kader van het project wordt er in moderne post productie apparatuur in Indonesië geïnvesteerd, worden er lokale technici opgeleid en getraind en wordt er nieuwe werkgelegenheid gecreëerd. Mede door dit project zal de Indonesische film industrie zich verder ontwikkelen en kunnen Indonesische producties zich beter presenteren in de Internationale film arena. Nieuwe producties van Fu Works die in Indonesië worden gedraaid, zullen eveneens door het nieuwe bedrijf in Indonesië worden afgewerkt.

Voor meer informatie over het Fu Works & Filmmore postproductie project in Indonesië kunt u contact opnemen met Sanne Veldhoven (Fu Works, Marketing & PR, sanne@fuworks.nl, 020-5307111, www.fuworks.nl / www.filmmore.nl)

Voor informatie over het PSI programma en de mogelijkheden voor uw bedrijf kunt u contact opnemen met Marcel Stallen (Consultant voor Fu Works, www.freshdynamics.biz)