Süskind - vanaf 19 januari in de bioscoop
28-06-2009

Zwartboek beste DVD van afgelopen decennium

De film Zwartboek van Paul Verhoeven heeft afgelopen zaterdag de bol.com award voor Beste DVD van de afgelopen tien jaar ontvangen. Consumenten kozen de film uit verschillende grote titels. Hoofdrolspeelster Carice van Houten was aanwezig om de award in ontvangst te nemen.

De uitreiking vond plaats tijdens de bol.com awards in de Westergasfabriek in Amsterdam. Consumenten konden online binnen vijf categorieŽn een keuze maken, waaronder Beste Game en Beste Muziek.

De awarduitreiking was onderdeel van een groots opgezet verjaardagsfeest van bol.com met optredens van Anouk (winnares Beste album), Moke en Zuco 103 en ontmoetingen met bekende schrijvers als Kluun en Susan Smit.

In de categorie Beste DVD werden, onder andere, Alles is Liefde en Zwartboek genomineerd. Deze nationale blockbusters bevonden zich in het goede gezelschap van de megahits uit Hollywood, nationaal cabaret- en muziekproduct, natuur en animatie.

Zowel bol.com als Zwartboek gaan de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Zwartboek is inmiddels ook verkrijgbaar op Blu-ray.