Süskind - vanaf 19 januari in de bioscoop
20-01-2009

Wereldpremière SPION VAN ORANJE

Zondag 1 februari wordt de oranje loper uitgerold voor de Theaterfabriek in Amsterdam, ter ere van de wereldpremière van SPION VAN ORANJE. Speciaal voor deze gelegenheid komen cast en crew uit alle windstreken naar de hoofdstad. De hoofdcast, bestaande uit Paul de Leeuw, Najib Amhali, Jennifer Hoffman, Nelly Frijda, Fred Goessens, Hans Kesting en Plien van Bennekom schitteren op de loper. Daarnaast maken Natalia, zangeres van de titelsong,�en vele Bekende Nederlanders die ook op het witte doek te zien zijn hun entree. Uiteraard zijn regisseur Tim Oliehoek en de producenten San Fu Maltha en Frans van Gestel van de partij.

Als Nederland wordt bedreigd door de terroristische tweelingbroer van de onhandige couturier Francois van Vliet, is Francois de enige die ons kan redden. Francois moet de plaats van zijn broer, Bruno, innemen om hem te stoppen. Bruno beraamt plannen om Nederland te vernietigen en Francois moet zich ontpoppen tot redder des vaderlands.Hij wordt in deze missie bijgestaan door geheimagenten Mustafa en Lena. Het is echter nog maar de vraag of Francois zelf niet meer schade aanricht dan zijn broer.

A-Film Entertainment brengt SPION VAN ORANJE op 5 februari uit in de Nederlandse bioscopen. Voor meer informatie over de film ga naar: www.spionvanoranjedefilm.nl