Süskind - vanaf 19 januari in de bioscoop
22-12-2008

Titelsong Wolfseinde vanaf vandaag verkrijgbaar

Wolff en Eefke Boelhouwers verantwoordelijk voor titelsong Brabantse dramaserie met Tanja Jess in de hoofdrol

Single ‘Het Zwarte Water’ vanaf vandaag te koop!

De Brabantse band Wolff is samen met Eefke Boelhouwers verantwoordelijk voor de titelsong van de dramaserie Wolfseinde, die sinds 4 december iedere donderdag te zien is op Omroep Brabant. De single ‘Het Zwarte Water wordt gezongen door Steffen de Wolff en Eefke Boelhouwers. Het nummer is geschreven door Wolff leden Rene (muziek en tekst) en Steffen (tekst) en ingespeeld door de band Wolff. Dit maakten Omroep Brabant en de producenten Fu Works en IDTV Film vandaag bekend.
 
De band Wolff is opgericht in 2008 en bestaat uit zanger Steffen de Wolff, drummer/producer Michiel van Zundert, toetsenist/songwriter Rene Merkelbach, gitarist Michael Coomans en bassist Frank Strokap. Wolff stond onlangs 4 weken lang in de megacharts met de single ‘zoen’. De videclip werd inmiddels 16.000+ keer bekeken via youtube. Wolff heeft onder andere gespeeld tijdens Film by The Sea 2008.

Eefke Boelhouwers is werkzaam bij de radiozender van Omroep Brabant. Daarnaast zingt Eefke in de band Wicky.

De serie Wolfseinde vertelt het verhaal van de aantrekkelijke Monique van Someren, die samen met haar tienerdochter terugkeert naar Brabant en aantreedt als burgemeester van de nieuwe dubbelgemeente Wolfseinde. Hoewel Rooijdonk en Wolfseinde zijn gefuseerd, is de gemeenschapszin in de harten van de bewoners ver te zoeken. Aan Monique de taak de dorpen samen te smeden, maar vanaf dag één loopt de spanning al op; er wordt een lijk gevonden in het kanaal dat de twee dorpen scheidt.

Tanja Jess speelt burgemeester Monique van Someren. Naast Jess spelen ook Rixt Leddy, Jennifer Welts, Mike Weerts, Josine van Dalsum, Petra Kagchelland, Cahit Ölmez, Paul Hoes en Ad van Kempen een rol in de serie.

Producenten San Fu Maltha van Fu Works en Jeroen Beker en Frans van Gestel van IDTVFilm werkten eerder samen aan ondermeer Alles is Liefde, Zwartboek en Phileine Zegt Sorry. Wolfseinde is een serie naar het idee van de uit Brabant afkomstige producent San Fu Maltha en van oorsprong Brabantse scenarioschrijvers Barbara Jurgens en Patricia van Mierlo.

Wolfseinde wordt in afleveringen van 23 minuten vanaf december 2008 eens per week worden uitgezonden op Omroep Brabant.

De single wordt uitgebracht door het label Audiocult en is vanaf vandaag te koop via diverse websites, Free Record Shop en Music Store. Voor meer informatie kunt u terecht op www.wolfseinde.nl en www.wolffmuziek.nl.